Använd spårningsfiler

När du rapporterar ett problem till specialisterna på Kasperskys kundtjänst, kan de be dig att generera en rapport med information om driften av utökade versionen av Kaspersky Password Manager och skicka den till Kasperskys kundtjänst. Kundtjänstens specialister kan även be dig om att skapa en spårningsfil. Spårningsfilen gör det möjligt att genomföra en stegvis granskning av utförandet av programkommandon och avgöra när fel inträffar.

Om kundtjänstens specialister behöver mer detaljerad information om ditt problem kommer de att be dig att ändra programinställningarna i systemverktygen på din dator. Kundtjänstens specialister kommer att ge dig all information som du behöver för att utföra dessa åtgärder (steg-för-steg-instruktioner, vilka inställningar som ska ändras, skript, ytterligare kommandon, felsökningsmoduler, särskilda verktyg osv.) och de kommer att informera dig om vilka uppgifter som behövs för felsökning.

Innehåll och lagring av spårningsfiler

Spårningsfiler lagras på din dator i skyddat format. De innehåller upplysningar om följande händelser som registrerats av Kaspersky Password Manager:

Spårningsfiler innehåller endast data som krävs för att felsöka programfel.

Aktiveringskoder för Kaspersky Total Security 2016 eller senare och Kaspersky Small Office Security version 5 eller senare kan sparas i Kaspersky Password Managers spårningsfiler om dessa program används samtidigt på samma enhet.

Om spårningsfiler som genererats av Kaspersky Password Managers nedladdningsprogram och installationspaket

Spårningsfilerna innehåller information om händelser som inträffar vid:

Spårningsfiler som genererats av Kaspersky Password Managers nedladdningsprogram och installationspaket kan innehålla adresser till de servrar som installationspaketet hämtades från, samt de fullständiga namnen på installerade filer och genvägar.

Spårningsfiler som genererats av Kaspersky Password Managers nedladdningsprogram och installationspaket lagras i mappen %TEMP% och har följande namn:

Spårningsfiler som genererats av Kaspersky Password Managers nedladdningsprogram och installationspaket sparas på enheten när produkten installeras och tas bort permanent när operativsystemet stängs av.

Om All.log spårningsfiler

All.log-filerna innehåller information om händelser som inträffar vid:

All.log-spårningsfiler kan innehålla fullständiga namn på filer i Kaspersky Password Manager, webbplatsadresser, identifierare av webbformulärelement, webbläsarnamn och -versioner, domännamn och IP-adresser på proxy-servern, ID:n och typer på valvposter, namn på valvposter, antal inloggningar i valvet för att logga in på webbplatsen, typ av formulär som upptäcks på webbplatsen.

All.log-filer sparas i mappen %ProgramData%\Kaspersky Lab\Kaspersky Password Manager 24.0\Logs med namn enligt följande format:

All.log-filer sparas på din enhet från och med när du kryssar i rutan Logga programhändelser och tas bort permanent när du avinstallerar programmet.